top of page

Att jobba hos oss

Hur är det att jobba hos oss?

Vi REAL:are är ett sammansvetsat gäng som arbetar med hög noggrannhet & kvalitet. Vi främjar både personlig och professionell utveckling för att uppnå bästa möjliga resultat.

 

sigvardsson_210607_0010_bw.jpg

William

Business Consultant

"REAL Consulting erbjuder både personliga och professionella utvecklingsmöjligheter. REAL är ett gott gäng med extremt stor och djup kompetens. Det finns mycket erfarenhet och ödmjukhet, men vid interna aktiviteter blir det gärna tävlingsinriktat med glimten i ögat"

sigvardsson_211125_0116_bw_webb.jpg

Malin

Business Consultant

"På REAL jobbar vi hårt men har en god jargong och lätt till skratt. Det finns också stort fokus på att var och en skall lyckas prestera i sina roller och få möjlighet att växa som individ på lång sikt. Hos oss ser man individen som en del av förändring och det finns alla möjligheter att vara med och påverka"

sigvardsson_180618_0779_edited_edited.jpg

Kultur

Vi är alltid professionella, men gärna med glimten i ögat! Det är roligt att jobba på Real, både för att jobbet i sig är roligt och för att vi har roligt tillsammans. Fokus ligger alltid på leverans till kund - att leverera hög kvalitet får oss att må bra. Vårt motto är ”rakt, enkelt och ärligt” och det går igen i vårt sätt att vara både mot varandra och gentemot våra kunder.

sigvardsson_220823_0030_bw_webb.jpg

Wilma

Junior Business Consultant

"REAL är en arbetsplats där du får utrymme och möjlighet att växa. Hos oss känns det aldrig tråkigt. Det händer mycket hela tiden och du har chansen att arbeta med varierande uppdrag på olika företag, vilket speglar den djupa kompetens vi besitter. Oavsett vilka projekt eller uppdrag du arbetar med är REAL ett stort team, vilket bidrar till den familjära känslan vi har hos oss"

Andreas-Appelgren.jpg

Andreas

Senior Business Consultant

"En av de bästa sakerna med att jobba som konsult på REAL är att det är så omväxlande; både vad gäller arbetsuppgifter och utmaningar, men även möjligheten att dagligen få träffa och samarbeta med så många olika typer av människor. Arbetet underlättas givetvis av att alla medarbetare hos REAL har ett lösningsorienterat tankesätt, väl utvecklad social förmåga och bred kunskap inom de områden vi jobbar med" 

Karriär & Utveckling

När du börjar som junior på Real får du en personlig mentor som guidar dig genom den första tiden. Efter ungefär ett år lägger vi tillsammans en plan för hur vi kan stötta dig i din utveckling till senior affärskonsult. Du kan välja flera spår och fördjupa dig som expert, som säljare eller som ledare. Eller varför inte en kombination av alla tre?

sigvardsson_161120_0030.jpg
bottom of page