top of page

Karriär

Karriär & Utveckling

REAL:are

Kultur

Vi är alltid professionella, men gärna med glimten i ögat! Det är roligt att jobba på Real, både för att jobbet i sig är roligt och för att vi har roligt tillsammans. Fokus ligger alltid på leverans till kund - att leverera hög kvalitet får oss att må bra. Vårt motto är ”rakt, enkelt och ärligt” och det går igen i vårt sätt att vara både mot varandra och gentemot våra kunder.

När du börjar som junior på Real får du en personlig mentor som guidar dig genom den första tiden. Efter ungefär ett år lägger vi tillsammans en plan för hur vi kan stötta dig i din utveckling till senior affärskonsult. 

Vi tycker om vårt gäng och vi visar omsorg om personalen genom att förebygga risker för skador och ohälsa.

Vi är så transparenta som möjligt för största möjliga delaktighet och strävar efter ständig kompetensutveckling
 

Till slut, vi vet att vi alltid kan bli bättre. Därför bedriver vi ett ständigt förbättringsarbete genom att alltid ta tillvara feedback och använda det i vårt utvecklingsarbete​.

Hur är det att jobba hos oss?

Vi REAL:are är ett sammansvetsat gäng som arbetar med hög noggrannhet & kvalitet. Vi främjar både personlig och professionell utveckling för att uppnå bästa möjliga resultat.

 

Att jobb hos oss
sigvardsson_220823_0030_bw_webb.jpg

Wilma
Affärskonsult

"REAL är en arbetsplats där du får utrymme och möjlighet att växa. Hos oss känns det aldrig tråkigt. Det händer mycket hela tiden och du har chansen att arbeta med varierande uppdrag på olika företag, vilket speglar den djupa kompetens vi besitter. Oavsett vilka projekt eller uppdrag du arbetar med är REAL ett stort team, vilket bidrar till den familjära känslan vi har hos oss"

Bli en av oss

Bli en av oss

Vill du bli en del av Real Consulting och arbeta tillsammans med positiva, jordnära och kundfokuserade kollegor? Samtidigt som du får möjlighet att bidra och utvecklas i en kreativ arbetsmiljö? Skicka då en spontanansökan till rekrytering@realconsulting.se eller via formuläret nedan.

Vi hörs!

Lediga tjänster

Just nu har vi inga specifika tjänster tillgängliga. Men skicka gärna in en spontanansökan!

Jobba hos oss

Tack så mycket! Vi hör av oss.

bottom of page