top of page

Att jobba hos oss

Hur är det att jobba hos oss?

sigvardsson_210607_0010_bw.jpg

Vi bad vår kollega William berätta hur det är att vara en del av Real Consulting.

 

Hej William! Berätta lite om dig själv.

 

Hallå där! Jag är 27 år, uppvuxen i Kungsbacka. I ryggsäcken har jag en mastersutbildning från Uppsala universitet inom Industriell Ledning & Innovation. På fritiden följer jag mycket fotboll, tränar och umgås med vänner och familj!

Vad lockade dig att börja hos Real Consulting?

 

Redan vid första kontakt fick jag ett proffsigt intryck av Real Consulting. Det är ett glatt gäng och det kändes som en plats där man kan bidra och vara en viktig del i företaget. Jag fick också intrycket att man jobbade med intressanta arbetsuppgifter. Sen var det viktigt för mig att det finns både personliga och professionella utvecklingsmöjligheter.

 

Vad är din roll och hur kan en vanlig arbetsdag se ut?

 

Min roll är som affärskonsult, vilket innebär är att det finns en bredd när det gäller arbetsuppgifter. Den ena dagen är aldrig den andra lik men det är viktigt är att jag får börja dagen med en kopp kaffe : ) Vid kaffemaskinen finns det möjlighet för goa samtal med kollegor.

 

En dag kan innebära olika möten eller telefonsamtal med kund samt interna möten. Min roll innebär också strategiarbete, planering och projektledning som i sin tur baseras på research, inläsning och analyser.

 

Alla projekt innebär ofta att åka ut och träffa kund, vilket är otroligt kul! Allt som allt så är arbetet varierande och inspirerande.

 

Hur skulle du beskriva Real Consulting?

 

Det är ett gott gäng med en extremt stor och djup kompetens. Det finns mycket erfarenhet och ödmjukhet, men när vi har interna aktiviteter kan de ändå vara lite tävlingsinriktade : ) Alla är lika och kan, får och förväntas bidra i diskussionerna.

Real Consulting är en modern arbetsplats med frihet under ansvar. Det finns frihet att jobba hemma om så önskas, alternativt sitta ute hos kund vid behov – det är upp till individen själv att prestera.

 

Jag har också sett att Real Consulting har ett enormt förtroende hos kunderna. Det är stabilt och tryggt, vilket känns bra.

 

Vilka egenskaper är viktiga för att trivas på Real Consulting?

 

Jag tror det är bra att du är ödmjuk och prestigelös, har ett högt personligt driv och att du är lösningsorienterad. Du måste också våga gå utanför din komfortzon och vara villig att lyssna på kunderna och på dina kollegor. Till sist är det bra att vilja utvecklas och lära sig nya saker – jag anser att du är aldrig kan vara riktigt färdiglärd.

bottom of page